Hoofdmenu

De Grote Belgische Dansvitrine

 

***For more information in English, contact dedansvitrine@danspunt.be***

 

 

MEER INFO OP WWW.DEDANSVITRINE.BE

 

Danspunt presenteert trots de eerste editie van De Grote Belgische Dansvitrine. Op dit gloednieuwe dansplatform tonen we een staalkaart van aanstormend talent en straffe, Vlaamse en Brusselse, dans.

Een team van experten stelt zorgvuldig het programma samen. De choreografen krijgen intensieve coaching in maart en april. Op 29 april 2017 tonen ze hun creatie voor de eerste keer aan het grote publiek, in HETPALEIS (Antwerpen).

Een must voor alle dansliefhebbers!

Vergeet je ook zeker niet op aanwezig te zetten op het Facebookevenement en blijf op de hoogte van de laatste updates!

 

MEER INFO OP WWW.DEDANSVITRINE.BE

 

 

 

 

DAG VAN DE DANS

 

De Grote Belgische Dansvitrine vindt plaats tijdens de 2e editie van Dag van de Dans én valt samen met International Dance Day.

 

Datum:
zaterdag, 29 april, 2017
Wanneer:
20 uur
Locatie:
HETPALEIS
Straat:
Meistraat
Huisnummer:
2
Postcode:
2000
Gemeente:
Antwerpen
Land:
België
Prijs:
8 euro, tickets te koop via HETPALEIS: http://bit.ly/dedansvitrinetickets
Contactgegevens:

 

 

Discipline:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×