Hoofdmenu

Danspunt zoekt dansassistenten U-Party

Op 16, 17 en 18 september 2016 organiseert Danspunt een internationaal dansuitwisselingsproject,
Danspunt Invites
@ Kortrijk.

Voor onze U-Party op vrijdagavond 16 september zoeken we gemotiveerde dansers die zin hebben om een leuke avond te beleven en mee te dansen met de internationale dansers.

In een U-Party worden een 2-tal korte hedendaagse choreografieën -gecreëerd door enthousiast en opkomend talent in de professionele hedendaagse dans- aangeleerd aan een grote groep enthousiastelingen mét en zonder danservaring.

Hiervoor zoeken wij dansassistenten, die de choreografie vooraf aanleren en zullen meedansen op de U-Party tussen de deelnemers. Zo fungeren de dansassistenten als visueel steunpunt voor de deelnemers.  

Concreet zoeken wij mensen met goesting om te dansen en enige danservaring die zich kunnen vrijmaken op 2 september tussen 19u -22u om samen in Kortrijk de dansen in te oefenen. Natuurlijk worden de dansassistenten ook op de U-Party zelf, op vrijdag 16 september om 19u30-22u30, in Kortrijk verwacht.

Sfeer en gezelligheid verzekerd!

 

Voor meer informatie en/of interesse, gelieve contact op te nemen vóór 15 augustus 2016 (naomi.verhelst@danspunt.be)

 

 

Contactpersoon: 
Naomi Verhelst
Zoekertjes categorie: 
Regio: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×