Hoofdmenu

Cursusdag plusdans

Deze kaderdag richt zich op 50-plus dansbegeleiders en gevorderde dansers Vlaamse folklore. Je leert een 12-tal dansen die bruikbaar zijn om door te geven in de groepen. Elke dans wordt uitgelegd, voorgedaan en ingeoefend. Theorie en praktijk lopen door elkaar tijdens deze dag.

Mogelijke dansen: La Cassiopée (Bourrée), Congo de Captieux, Contra Corners Canon, Dancing On Water, Dream Catcher, Henriks Mazurka, Honeysuckle Cottage, Kraben en knooien, Marienbrunner Mazurka, Saturday Triad, Twenty Year’s Waltz en Winne Weh.

Praktisch:
- Draag comfortabele danskledij.
- De dansbeschrijvingen en bronnenlijst van de muziek krijg je op aanvraag na afloop per mail toegestuurd. Wie dat wenst, kan intekenen om de dvd-opname van de cursus te bekomen.

Wegbeschrijving? Klik hier
Inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden

 

Prijzen voor onze vormingsactiviteiten: basisprijs / abonneeprijs / reductieprijs!

Danspunt heeft haar ledenstructuur flink gewijzigd, zodat we in de toekomst nog meer dansliefhebbers dan voorheen kunnen bereiken en artistiek inspireren. Als gevolg daarvan hanteren we nieuwe prijzen voor onze vormingsactiviteiten: Er is een basisprijs, een abonneeprijs en een reductieprijs voor studenten, voor mensen met een vervangingsinkomen of voor mensen met een hogere tegemoetkoming van het ziekenfonds. Om een beroep te kunnen doen op deze reductieprijs stuur je bij je inschrijvingsmail een kopie van je studentenkaart of van je toekenning van dit vervangingsinkomen mee.

Datum:
zaterdag, 22 oktober, 2016
Wanneer:
van 10 tot 16 uur
Locatie:
Zaal De Liebaert (en niet De Wip zoals eerder vermeld!)
Straat:
Pater Nuyenslaan
Huisnummer:
66 (aan witte kerk van Schilde Bergen)
Postcode:
2970
Gemeente:
Schilde
Land:
België
Prijs:
basis 15 euro / abonnee 10 euro / reductie (met bewijs) 8 euro
Contactgegevens:

Inschrijven via inschrijven@danspunt.be. Inschrijven en betalen voor 12 oktober. Vermeld code V16/18

Discipline:
Regio:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×