Hoofdmenu

Dansstudio Jazz & Joy wint de SYTYCS-wedstrijd!

10/05/2016

Wie wint de So You Think You Can STOP-wedstrijd?

J+ dance crew en Dansstudio Jazz & Joy zetten afgelopen maand alles in het werk om de hoofdprijs van de So You Think You Can STOP-wedstrijd in de wacht te slepen!

Na een coaching en professionele opname van hun STOP-choreografie was dit (https://www.youtube.com/playlist?list=PL1bn3zu02W7hL_b_n9hqdU4bf5s66aEFr) het verbluffende resultaat!

Er kon natuurlijk maar 1 uiteindelijke winnaar worden gekozen. Het was geen gemakkelijke keuze, maar uiteindelijk viel Dansstudio Jazz & Joy als winnaar uit de bus! Ze winnen 2 toonmomenten van hun STOP-choreografie én een cheque ter waarde van 300 euro te besteden aan dansgerelateerde uitgaven en uitgaven in het kader van duurzame mobiliteit.

Bedankt nogmaals aan alle deelnemers van de SYTYCS-wedstrijd! Wij blijven de STOP-uitdaging aangaan, hopelijk jullie ook!
Wil je zelf ook in de prijzen vallen? Doe dan mee aan het tweede luik van onze actie: So WE Think You Can STOP! Meer info via deze link.

 

 

 

Deze Campagne wordt georganiseerd door:

                 

 

Regio: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×