Hoofdmenu

Dansstudio Pivolté vzw

Pivolté is meer dan 20 jaar een gevestigde waarde in de wereld van de dans. In onze dansschool kan je terecht voor een leuke dansles op verschillende locaties te Brasschaat en te Schoten. Onze dynamische dansschool staat borg voor hoogstaande kwaliteit en een intense dansbeleving. Wij zijn bovendien de trotse bezitter van de titel “Best Dance Team of the Year”!

Onze lessen zijn toegankelijk voor alle leeftijden vanaf 3 jaar en worden georganiseerd op verschillende dansniveaus per leeftijdsgroep.

Onze kwalitatieve dansschool geeft les in verschillende dansdisciplines, waaronder:
· Klassiek ballet
· Pointes
· Jazzdans
· Moderne dans
· Kleuterdans
· Kinderdans
· Musical
· Urban dance
· Hiphop
· Zumba

Bovendien kan je bij ons ook terecht voor privélessen en individuele coaching.

Onze lessen worden gegeven door professioneel opgeleide danspedagogen met jarenlange ervaring in de dansdiscipline waarin ze gespecialiseerd zijn. Er wordt gewerkt in beperkte groepen met individuele aandacht voor elke deelnemer.

Dansers met talent kunnen deelnemen aan de demogroepen. Deze groepen trainen meerdere malen per week, verzorgen verschillende optredens en nemen deel aan wedstrijden. In de demogroepen kan je dansen op topniveau in combinatie met jouw studie.

Pivolté bruist van energie en bezorgt je een kwalitatief hoogstaande dansles.

We verwelkomen jou graag in een van onze danslessen en zijn ervan overtuigd dat ook jij jouw draai vindt in onze dansschool!

 

Adres
Oude Baan 52
2930
Brasschaat
Regio: 
Dansgenre: 
Ballet
Jazzdans
Moderne dans
Musicaldans
Hiphop
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×