Hoofdmenu

Dag van de Dans - 23 april 2016

07/03/2016

Proef van hedendaagse dans in al zijn vormen!

Tijdens de eerste editie van de Dag van de Dans op zaterdag 23 april 2016 is in heel Vlaanderen en Brussel dans te zien en te beleven.

Dansers en choreografen van verschillend pluimage palmen de podia van meer dan vijftig kleine en grote cultuurhuizen in. Ook in de openlucht wordt gedanst.

Er zijn voorstellingen, open repetities en filmvertoningen voor jong en oud.

Gooi je liever zelf de benen los? Schrijf je dan in voor een van de workshops of open podia.

Maak je keuze uit het programma op de website Dag van de Dans en kom op zaterdag 23 april in eigen buurt proeven van wat de hedendaagse danskunst te bieden heeft!

 

Dag Van De Dans 23.04.2016 | www.dagvandedans.be

 

Organisatie: Kanaries in Actie vzw i.s.m. Danspunt en Forum voor Amateurkunsten

Meer info: www.dagvandedans.be

 

 

Ook in 2017!

De Dag van de Dans is een jaarlijks evenement. De tweede editie zal doorgaan op zaterdag 29 april 2017. Wij hopen opnieuw op een enthousiaste deelname van zoveel mogelijk organisaties. Daarom vragen wij jullie om op de Dag van de Dans (29 april 2017 dus) een programma rond hedendaagse dans samen te stellen. Alles is mogelijk: voorstellingen, workshops, filmvertoningen, flash mobs, open podia, lezingen, ... zolang het maar om dans draait, in al zijn rijkdom en verscheidenheid.

De Dag van de Dans bundelt het programma en zorgt voor een overkoepelende communicatiecampagne. Wat inspiratie nodig? Bekijk eens het programma van 2016 op www.dagvandedans.be. Op deze website vinden jullie ook meer informatie over het initiatief. Hebben jullie toch nog vragen, dan kunnen jullie terecht op contact@dagvandedans.be of 0485 37 35 11.

 

 

Regio: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×