Hoofdmenu

Infosessie 'Statuten van Dansdocenten'

Je bent actief als dansdocent in opdracht van een (dans)school, een groep of vereniging. Of je organiseert danslessen en je stelt anderen als docent tewerk. Dan sta je ongetwijfeld voor zakelijke keuzes.
Geef je les als werknemer of als zelfstandige? Via een onkosten- of vrijwilligersvergoeding? Zijn het sporadische workshops, wekelijkse lessen of een combinatie van beide? En wat als je studeert, werkzoekend of gepensioneerd bent?
Tobias Van Royen belicht zowel het standpunt van de docent als van de opdrachtgever. Hij beantwoordt al je vragen over de statuten van dansdocenten, over de sociaalrechterlijke en fiscale gevolgen en over specifieke situaties zoals vervangingsinkomen, ....

Een aanrader voor Dansdocenten die in opdracht dansles geven en dansgroepen of -scholen die als opdrachtgever dansdocenten willen tewerkstellen.

Tobias Van Royen is consulent en jurist bij Kunstenloket vzw (www.kunstenloket.be). Deze organisatie biedt informatie over de zakelijke kant van de creatieve (beroeps)praktijk. Je kan er terecht voor advies, documenten en brochures, infosessies, ....

 

Wegbeschrijving? Klik hier
Inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden

 

Nieuw prijzen voor onze vormingsactiviteiten: basisprijs / abonneeprijs / reductieprijs!

Danspunt heeft haar ledenstructuur flink gewijzigd, zodat we in de toekomst nog meer dansliefhebbers dan voorheen kunnen bereiken en artistiek inspireren. Als gevolg daarvan hanteren we nieuwe prijzen voor onze vormingsactiviteiten: Er is een basisprijs, een abonneeprijs en een reductieprijs voor studenten, voor mensen met een vervangingsinkomen of voor mensen met een hogere tegemoetkoming van het ziekenfonds. Om een beroep te kunnen doen op deze reductieprijs stuur je bij je inschrijvingsmail een kopie van je studentenkaart of van je toekenning van dit vervangingsinkomen mee.

 

Datum:
woensdag, 27 april, 2016
Wanneer:
van 19.30 tot 22 uur
Locatie:
Jeugdherberg De Blauwput
Straat:
Martelarenlaan
Huisnummer:
11A
Postcode:
3010
Gemeente:
Kessel-Lo (Leuven)
Land:
België
Prijs:
basis 10 euro / abonnee 5 euro / reductie (met bewijs) 3 euro
Contactgegevens:

Inschrijven via inschrijven@danspunt.be. Inschrijven en betalen voor 17 april 2016 met code V16/07.

Discipline:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×