Hoofdmenu

Muziek Knippen en Plakken - Audacity

Deze cursus is volzet - Schrijf je zeker in op de wachtlijst!

 

met Kim Van Stichel

Zelf een eigen nummer samenstellen op basis van bestaande muzieknummers? Of een eigen nummer samenstellen op basis van samples? Een cd voor jouw optreden waarbij alle nummers netjes opvolgen? Je wilt een nummer gebruiken voor een nieuwe choreografie, maar liefst zonder dat vervelende muzikale tussenstuk? Na de workshop muziek knippen en plakken kan je het allemaal! Je maakt kennis met het softwareprogramma Audacity. Dit programma is gratis en werkt op elke computer (pc en mac). Na een theoretische inleiding over het programma kan je zelf aan de slag. Breng gerust wat materiaal mee om te oefenen (in MP3 of Wave-formaat)
Op het programma staat o.a. knippen, plakken & kopieren; effecten: fade in, fade out, ...; normaliseren: click track, ...
 

Tijdens de cursus krijg je het softwareprogramma en enkele oefeningen op cd-rom en een schriftelijke syllabus om thuis verder te werken.
Let op: enige computervaardigheid is vereist!
Gelieve zelf oortjes of een headset te voorzien.

 

Kim Van Stichel is leraar informatica. In zijn privéleven is hij ook muzikant. Door deze hobby kent hij de knepen van het vak. Hij slijt vele uren in muziekstudio’s om zelf muziek te ‘maken’. Voor je het weet, neemt hij je mee in de wereld van het downloaden, zoeken van samples op het internet op een legale en verantwoorde manier.

Deze workshop is beperkt tot 12 deelnemers.

 

Wegbeschrijving? Klik hier
Inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden

 

 

 

Nieuwe prijzen voor onze vormingsactiviteiten: basisprijs / abonneeprijs / reductieprijs!

Danspunt heeft haar ledenstructuur flink gewijzigd, zodat we in de toekomst nog meer dansliefhebbers dan voorheen kunnen bereiken en artistiek inspireren. Als gevolg daarvan hanteren we nieuwe prijzen voor onze vormingsactiviteiten: Er is een basisprijs, een abonneeprijs en een reductieprijs voor studenten, voor mensen met een vervangingsinkomen of voor mensen met een hogere tegemoetkoming van het ziekenfonds. Om een beroep te kunnen doen op deze reductieprijs stuur je bij je inschrijvingsmail een kopie van je studentenkaart of van je toekenning van dit vervangingsinkomen mee.

Datum:
zondag, 13 maart, 2016
Wanneer:
van 10 uur tot 16 uur
Locatie:
Koninklijk Lyceum Gent
Straat:
Kortrijksesteenweg
Huisnummer:
12
Postcode:
9000
Gemeente:
Gent
Land:
België
Prijs:
35 euro / 25 euro / 20 euro
Contactgegevens:

Inschrijven en betalen voor 3 maart 2016 met code V16/06 via inschrijven@danspunt.be of bel naar 09 269 45 36.

Discipline:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×