Hoofdmenu

Gent Bougement - Workshop met Sarah Bostoen

Gent Bougement is een platform voor hedendaagse dans van Gentse bodem, georganiseerd door TALK en Oiterpe. Het biedt een staalkaart van eigenzinnige en interessante hedendaagse dans, en wil een voorbeeld zijn voor een wisselwerking tussen amateurdansers en professionelen.
Tijdens deze tweede editie van Gent Bougement staan er weer heel wat workshops en dansvoorstellingen gepland (Soirée Bougement).


Workshop met Sarah Bostoen

Hedendaagse dans voor 40-plussers
 

(vanaf 40 jaar)

Gent Bougement wil ook volwassenen die weinig of geen danservaring hebben, de kans geven om het plezier van hedendaagse dans op een fijne manier te ervaren. Daarom nodigen we choreografe Sarah Bostoen (Compagnie Monica) uit voor een dansworkshop voor 40-plussers.

Sarah heeft een bijzondere interesse in het werken met niet-getrainde dansers. Zo maakte ze als afstudeerproject al een choreografie voor haar moeder en tante. Zij is de geknipte lesgeefster om iedereen een introductie tot hedendaagse dans te geven. Maak je lijf los, ervaar op een zachte manier je eigen oneindige mogelijkheden en go with the flow. Je krijgt ongetwijfeld energie van deze verruimende workshop!

Op donderdag 5 november gooit Sarah Bostoen de deuren van haar dansstudio open voor een toonmoment van haar nieuwe creatie Glimpses in Turbid Water die later die in première gaat in Cultuurcentrum De Spil in Roeselare. Iedereen is welkom op het gratis toonmoment van Studio Bougement!

Deelnemers aan deze workshop betalen het voordeeltarief van 8 euro voor de avondvoorstelling Soirée Bougement op zaterdag 7 november in de Minard.

Op zondag 8 november sluiten we Gent Bougement af met een heuse impro-dans-jam met live percussie, om 17 uur in de Vooruit. Houd dus je agenda iets langer open!

 

Meer info: www.gentbougement.be

Organisatie vzw Oiterpe en TALK vzw i.s.m. Danspunt

 

Wegbeschrijving? Klik hier
Inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden

Datum:
zondag, 8 november, 2015
Wanneer:
van 14 tot 16.30 uur
Locatie:
Kunstencentrum Vooruit
Straat:
Sint-Pietersnieuwstraat
Huisnummer:
23
Postcode:
9000
Gemeente:
Gent
Land:
België
Prijs:
18 euro
Contactgegevens:

Inschrijven via inschrijven@danspunt.be. Inschrijven en betalen voor 31 oktober 2015 met code V15/25

Discipline:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×