Hoofdmenu

Gent Bougement - Workshop met Arend Pinoy

Gent Bougement is een platform voor hedendaagse dans van Gentse bodem, georganiseerd door TALK en Oiterpe. Het biedt een staalkaart van eigenzinnige en interessante hedendaagse dans, en wil een voorbeeld zijn voor een wisselwerking tussen amateurdansers en professionelen.
Tijdens deze tweede editie van Gent Bougement staan er weer heel wat workshops en dansvoorstellingen gepland (Soirée Bougement).


Workshop met Arend Pinoy

Performance voor jongeren

(jongeren tussen 14 en 18 jaar, met en zonder danservaring)

Arend Pinoy (maker, danser en acteur bij onder meer het KIP en Kopergietery) leeft zich perfect in in de wereld van jonge dansers. Hij geeft een actieve workshop voor jongeren die veel zin hebben om hun danswereld te verruimen.

Arend geeft niet zozeer een technische dansles, maar begeleidt je in een zoektocht hoe je vanuit je eigen mogelijkheden kan gaan bewegen. In een uitdagende maar tegelijk veilige omgeving kunnen jonge dansers zich ten volle ontplooien. Met zijn bijzondere kijk op choreografie, dans, beweging en theater geeft Arend Pinoy zonder meer een memorabele workshop!

In de workshop licht Arend een tipje van de sluier van hoe hij aan de slag ging voor de creatie van zijn solo Ibrahim, die 's avonds te zien is op Soirée Bougement in de Minard. Deelnemers aan deze workshop betalen het voordeeltarief van  8 euro voor deze avondvoorstelling.

We nodigen alle deelnemers van de workshops ook hartelijk uit op een heuse impro-dans-jam met live percussie, op zondag 8 november om 17 uur in de Vooruit.
Deelnemers aan de workshop genieten ook een korting voor Soirée Bougement.

 

Meer info: www.gentbougement.be

Organisatie vzw Oiterpe en TALK vzw i.s.m. Danspunt

 

Wegbeschrijving? Klik hier
Inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden

Datum:
zaterdag, 7 november, 2015
Wanneer:
van 13.30 tot 16 uur
Locatie:
Kunstencentrum Vooruit
Straat:
Sint-Pietersnieuwstraat
Huisnummer:
23
Postcode:
9000
Gemeente:
Gent
Land:
België
Prijs:
15 euro
Contactgegevens:

Inschrijven via inschrijven@danspunt.be. Inschrijven en betalen voor 31 oktober 2015 met code V15/23

Discipline:
Doelgroep:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×