Hoofdmenu

Dansen(d) rond de Zwarte Zee

Deze cursus is volzet - Schrijf je zeker in op de wachtlijst!

met Caspar Bik

Vanuit een aantal reizen rond de Zwarte Zee komt Caspar Bik met dansmateriaal wat de verscheidenheid aan culturen laat zien die er rond deze Zee te vinden zijn. Met dansen uit Bulgarije, Turkije en Georgië is er voor elk wat wils. Van gestileerde, technische dansen tot pure folkloristische dansen zoals ze nog vandaag de dag op ieder feest/festival ter plaatse gedanst worden.

Caspar Bik danst sedert 1993 in verschillende amateurgroepen internationale folklore o.a. bij het gerenommeerde Holland Express, o.l.v. Guus van Kan. Zelf is hij dansleider sedert 2007 en vanaf 2010 ook choreograaf voor diverse theatergroepen.
Hij studeerde in 2013 af aan Codarts, Rotterdam als docent dans. Sedert 2013 werkt Caspar als freelancer. Vanuit die functie begeleidde hij in Vlaanderen de dansgroep Senlima voor de creatie van ‘Karadenizden Van Gölüne’ (Turks) en engageert hij zich als lesgever in het Tanatsfestival te Oostmalle.

Voor lesgevers en ervaren dansers internationale folklore.

‘s Avonds is er op dezelfde locatie een instuif  (internationaal programma met verzoekjes).

 

Organisatie: Danspunt i.s.m. Goe Folk (www.goefolk.be)

 

Wegbeschrijving? Klik hier
Inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden

 

Nieuwe prijzen voor onze vormingsactiviteiten: basisprijs / abonneeprijs / reductieprijs!

Danspunt heeft haar ledenstructuur flink gewijzigd, zodat we in de toekomst nog meer dansliefhebbers dan voorheen kunnen bereiken en artistiek inspireren. Als gevolg daarvan hanteren we nieuwe prijzen voor onze vormingsactiviteiten: Er is een basisprijs, een abonneeprijs en een reductieprijs voor studenten, voor mensen met een vervangingsinkomen of voor mensen met een hogere tegemoetkoming van het ziekenfonds. Om een beroep te kunnen doen op deze reductieprijs stuur je bij je inschrijvingsmail een kopie van je studentenkaart of van je toekenning van dit vervangingsinkomen mee.

Datum:
zaterdag, 12 december, 2015
Wanneer:
Van 10 tot 17 uur (instuif van 20 tot 24 uur)
Locatie:
De Buurtloods
Straat:
Patrijsstraat
Huisnummer:
10
Postcode:
9000
Gemeente:
Gent
Land:
België
Prijs:
basis 30 euro / abonnee 20 euro / reductie (met bewijs) 15 euro (inkom instuif inbegrepen)
Contactgegevens:

Inschrijven en betalen voor 30 november 2015. Code V15/13.
Inschrijven kan via 09 269 45 36 of inschrijven@danspunt.be.

Discipline:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×