Hoofdmenu

Impuls vzw

De fantastische samenwerking tussen de leiding, het bestuur en de meer dan 400 leden maken van ons clubje een unieke vereniging in Zemst en omgeving. Dat sport en cultuur hand in hand kunnen gaan bewijzen we elk jaar met de optredens. Tijdens die optredens worden de sportieve prestaties van de normale lessen gesmeed tot een choreografisch geheel en alzo opgetild naar een voor ons absoluut hoogtepunt. De doelstelling is daarbij steeds: beter doen dan vorige keer. Als we de talrijke positieve kritieken voor waar nemen lukt dat tot op heden wonderwel. Ik hou van uitdagingen en vooral van vernieuwing. Alles moet kunnen op verschillende soorten muziek. In mijn jazzdanslessen tracht ik steeds de stijlvolle, klassieke bewegingen te combineren met de acrobatie en de kracht uit de hedendaagse hiphop en funkcultuur. Daardoor blijven de lessen boeiend en gevarieerd.

Adres
1980
Zemst
Dansgenre: 
Jazzdans
Moderne dans
Hiphop
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×