Hoofdmenu

Dansateljee Dendermonde vzw

Dansateljee telt momenteel 300 leerlingen en is uitgegroeid tot een dansschool die kwaliteit biedt. Cijfers vertellen natuurlijk niet alles maar tonen toch aan dat onze dansschool ondertussen zijn pluimen heeft verdiend en een gevestigde waarde is geworden in Dendermonde en Vlaanderen. Onze voorstellingen toonden aan dat het niveau van onze dansers is gestegen. Met zijn 15 jaar wordt Dansateljee dus stilaan volwassen. Maar zoals een danser nooit de perfectie bereikt zal ook de dansschool steeds streven naar beter!
 

Adres
9200
Dendermonde
Dansgenre: 
Ballet
Hedendaagse dans
Jazzdans
Moderne dans
Musicaldans
Tapdans
Clipdance
Hiphop
Streetdance
Keltische dans
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×