Hoofdmenu

DANSCENTRUM AIKE RAES

Danscentrum Aike Raes vzw opende zijn deuren in september 1999. Onder de deskundige leiding van danspedagoge Aike Raes bouwde de school sindsdien een zeer sterke reputatie op. Mede door het stijgende succes en het steeds groeiende aantal leerlingen is het Danscentrum nu een begrip geworden en kan het ook rekenen op heel wat erkenning en waardering binnen de danswereld.

Het Danscentrum biedt een aangepaste en hoogstaande kwaliteitsopleiding voor iedereen! In de zeer uitgebreide waaier van het lesaanbod staan verschillende dansdisciplines en -stijlen op het programma, alle onder de noemer ‘podiumkunsten’. Elke dansdiscipline is opgedeeld in de leeftijdscategorieën van kinderen, jongeren en volwassenen en wordt verder onderverdeeld in verschillende niveaus. Wie voldoening vindt in één uur dans per week wordt hier in de beste omstandigheden gevormd. Wie vele uren danst wordt hier zeker uitgedaagd, rekening houdende met wensen en verlangens.

De lessen zijn aangepast aan elke leeftijdsgroep en worden gedoceerd vanuit pedagogische leerplannen. Deze consequent doorgedreven opsplitsing in leeftijdsgroepen en niveaus zorgt voor een kwalitatief hoogstaande opleiding op maat van het individu. Iedereen wordt aanvaard en gestimuleerd tussen gelijken in zijn eigen, in aantal beperkte deelgroep. Door de vele keuzemogelijkheden in disciplines en aantal uren kan elke danser een pakket samenstellen dat beantwoordt aan de eigen specifieke verlangens en mogelijkheden. Die persoonlijke ontplooiing wordt door het docententeam actief begeleid, zodat ook personen met de ambitie om professioneel te gaan dansen goed voorbereid worden op hun verdere studies.
 

Adres
Hollestraat 31
3001
HEVERLEE
Dansgenre: 
Ballet
Hedendaagse dans
Jazzdans
Showdans
Breakdance
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×