Hoofdmenu

SaKo

SaKo vzw is een nieuwe Modern Jazz compagnie olv van Lizzy De Lobel. Zij is een choreografe die 10 jaar lang een Eekloos demoteam gecoached heeft. Deze crew was een vaste waarde op dansevenementen en wedstrijden in gans Belgie (en Frankrijk) en won oa de Dirty Ballet wedstrijd vorig jaar.

Als opleiding is ze vooral jazz geschoold, maar haar choreos hebben ook invloeden uit hiphop en modern/hedendaags. Als danseres kent u haar oa van het televisieprogramma The Ultimate Dance Battle.
 

Adres
Steenvoordelaan 29
9050
Gentbrugge
Dansgenre: 
Hedendaagse dans
Jazzdans
Moderne dans
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×