Hoofdmenu

Nieuw in de boekenwinkel: Zaterdagnachtkoorts

28/03/2013

Nore en Charlot zijn echte hartsvriendinnen. Ze doen zo ongeveer alles samen, maar dansen staat met stip op nummer één. Dan vertelt hun dansleraar dat hun dansgroep wordt uitgenodigd voor een performance in de bekende dancing Arno’s. Er wordt een reuze tienerparty gegeven die de grote vakantie inluidt. De twee vriendinnen zijn het er roerend overeens: hier moeten ze bij zijn! Maar Charlots ouders vinden dat hun dochter niets te zoeken heeft in een echte dancing. Charlot is razend jaloers op Nore die wel mag. Natuurlijk wil Nore dansen in Arno’s. Maar dan wel samen met Charlot! En dan is daar nog Eric, die hartjes zit te tekenen in de kantlijn van haar schrift. Nore vindt hem een clown. Maar wel een clown die ze beter wil leren kennen!

 

Zaterdagnachtkoorts is het eerste boek in de reeks Dancing Dreams, een nieuwe serie die helemaal in het teken staat van dans!

‘Dancing Queen Zaterdagnachtkoorts’ van Tine Bergen
WPG Uitgevers - ISBN: 978 90 022 5022 4
Nederlands - Paperback - 192 pagina’s
12,95 euro

 

 

 

Regio: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×