Hoofdmenu

Vorming

Danspunt biedt een evenwichtig vormingspalet aan met zowel pedagogische, technische als organisatorische aspecten.

Onze vormingsactiviteiten zijn voornamelijk dansgenreoverschrijdend. Als dansdocent, choreograaf of gevorderde danser leer je zo andere dansdeskundigen kennen, over de grenzen van het dansgenre heen.

Daarnaast investeert Danspunt ook in de inhoudelijke verdieping van de verschillende dansgenres en hebben we aandacht voor dansgenrespecifieke activiteiten.

Danspunt biedt haar kort- en langlopende vormingsactiviteiten voornamelijk aan dansdocenten, choreografen en gevorderde dansers aan die actief zijn in de amateurdanswereld. Maar individuele amateurdansers en amateurdansgroepen worden niet vergeten.

Kijk regelmatig in onze dansagenda en sta versteld van het ruime aanbod. Je vindt er cursussen, infosessies en inspiratiedagen naast eventuele samenwerkingen of langlopende opleidingen.

Als er bij de vormingsactiviteit twee prijzen vermeld staan is de eerste prijs het basistarief en de tweede prijs het reductietarief.

Het reductietarief geldt voor leden, studenten, voor mensen met een vervangingsinkomen of voor mensen met een hogere tegemoetkoming van het ziekenfonds.

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)