Hoofdmenu

Zeg je gedacht over DANST

Wat vind jij van ons tijdschrift?

Danser, dansdocent, choreograaf of gepassioneerde dansliefhebber? Danspunt hoort graag jouw input!

Het tijdschrift DANST (vroeger Dans.Magazine) toont wat er leeft in de danssector in Vlaanderen, Brussel en daarbuiten. Als steunpunt voor al wie gebeten is door dans, hopen we met een sterke inhoud zoveel mogelijk honger naar meer te stillen.
Maar omdat een tijdschrift niets is zonder haar (toekomstige) lezers, organiseert Danspunt een publieksonderzoek i.s.m. Universiteit Antwerpen en Local Market Research.

Voor enkele minuten van jouw tijd krijg je heel veel dankbaarheid terug! En maak je kans op een duoticket voor een publieke dansvoorstelling in Vlaanderen, of Brussel naar keuze of een workshop op het internationaal dansworkshopfestival Out of the Toolbox (augustus 2018).

 

Je hoeft zeker geen lezer te zijn van DANST om deel te kunnen nemen.

Vul de enquête in

Regio: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×