Hoofdmenu

Vergeet planking, dit is splitting!

06/06/2013

Hypes zoals planking, owling, … zijn helemaal passé, dus tijd voor iets nieuws! We stellen je voor aan de nieuwste trend op social media: SPLITTING.

Deze rage werd gelanceerd door de Vlaamse dansstudent Thomas Jacobs die studeert aan CODARTS, de Rotterdamse dansacademie. Hij zocht hiervoor inspiratie in de danswereld en kwam op het idee om op willekeurige locaties een foto te maken in een grand ecart/spagaat/split en deze te uploaden op Facebook.

Het idee werd enthousiast opgevolgd door medestudenten en bijgevolg startte hij een Facebookpagina op en werd de splitting community geboren.

 

In staat om een echte grand ecart/spagaat/split uit te voeren? Zoek een originele locatie uit (hoe gekker, hoe beter!) waar je je laat fotograferen in een split, post deze dan op een van de onderstaande Facebookpagina’s en maak zo deel uit van deze nieuwste hype! 

Facebookgroep Splitting: www.facebook.com/groups/SPLITTING
Fanpagina op facebook: www.facebook.com/dancesplitting

 

 

Doelgroep: 
Regio: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×