Hoofdmenu

So WE Think You Can STOP!?

15-03-2016

Dit werkjaar slaan Danspunt en Verenigingen voor Verkeersveiligheid de handen in elkaar. We werken samen rond het thema 'STOP'. Stop betekent dat je nadenkt over je verplaatsing: kan je Stappen, een eindje Trappen of kiezen voor het Openbaar vervoer? Als je toch de Personenwagen moet nemen, probeer dan te carpoolen. (SO YOU THINK YOU CAN STOP)

Wij willen je dansers, dansdocenten, dansscholen en -groepen aansporen om ook het STOP-principe toe te passen naar en van de dansschool.

 

 

Na het eerste luik van onze campagne, ‘So You Think You Can STOP?!’ dat tien knappe en creatieve choreo’s rond het STOP-thema opleverde, volgt nu het tweede deel van onze STOP-uitdaging: ‘So We Think You Can STOP!’. Daarbij dagen we jou als bestuurder of dansdocent samen met je dansers uit om het STOP-principe nu ook écht toe te passen van en naar de dansschool. Vier weken lang, van 18 april tot 15 mei, vragen we jullie om stil te staan bij de manier waarop jullie je verplaatsen en eens iets anders te proberen. Deelname kan als danscrew, dansgroep van een dansschool of als dansschool zelf! Iedereen kan meedoen! 

 

WAT MOETEN JULLIE DOEN?

Om deel te nemen heb je een materiaalpakket nodig (affiches, flyers, ...). Hebben jullie nog geen pakket ontvangen? Vraag het dan gratis aan via communicatie@danspunt.be

Deelnemen is eenvoudig. We zetten de verschillende stappen even op een rijtje:

 

1.     COMMUNICEER

Kondig luidkeels jullie deelname aan zodat iedereen tijdig op de hoogte is van de nieuwe uitdaging. Hoe? Via de flyers en affiches in het materiaalpakket, via jullie Facebookpagina, de website, ...

2.     SCORE BIJHOUDEN

Hang de affiche uit van maandag 18 april tot 15 mei. De bedoeling is dat alle leden van de dansschool/danscrew/dansgroep een streepje zetten
bij de manier waarop ze die week naar de les kwamen. Je kunt ook alle flyers verzamelen waarop de leden een s, t, o of p invulden.

3.     RESULTATEN BEZORGEN - deadline: 1 juni 2016


Tel alle streepjes of s, t, o, p’s (van de 4 weken samen) op, vul de totaalgetallen aan op de antwoordkaart en doe deze op de post voor 1 juni 2016. De kaart inscannen of een foto van de ingevulde affiche mailen naar communicatie@danspunt.be kan ook.

4.     WIN!

Uit alle inzendingen trekt een onschuldige hand twee winnaars. Wie weet winnen jullie een zelf in te vullen sessie
met een bekende coach of een cheque van 300 euro om te besteden aan dans en/of mobiliteit. Met de concrete resultaten wordt geen rekening gehouden bij het verloten van de prijzen.

 

 

 

Deze Campagne wordt georganiseerd door:

                 

 

Regio: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×