Hoofdmenu

Platform-K start danswerkplek in eigen huis

07/08/2013

“Elke dag waarop men niet dansen mag is een verloren dag.” – Friedrich Nietzsche

Begin oktober start Platform-K i.s.m. Danspunt een danswerkplek voor personen met een beperking. Deze staat open voor al wie zin heeft zich onder te dompelen in het medium dans. Twee dagen per week intensief werken rond dans en beweging. Improvisatie, lichaamsbewustzijn, dansvocabularium, authentieke beweging, yoga, … komen aan bod. Het programma is gevarieerd en wordt gegeven binnen een professioneel kader, met begeleiding en ondersteuning vanuit Platform-K. Er is ruimte voor experiment, creatie en presentatie. Af en toe wordt er gewerkt aan een toonmoment of voorstelling met een dansmaker. Samenwerkingen met o.a. Lisi Estaras van les ballets C de la B, het KIP, Nieke Swennen, … staan alvast op het programma. Deelname aan de danswerkplek is gratis maar vergt wel een engagement.

 

Praktisch:

De danswerkplek gaat door bij Platform-K, Koning Boudewijnstraat 51 in Gent (vlakbij station Gent Sint-Pieters) en zaal de Lovd (vlakbij Platform-K).
Deelname is gratis. Engagement en motivatie is nodig.

Wil jij dit engagement aangaan en twee dagen in de week in de dansstudio van Platform-K kruipen? Mail dan naar frauke@platform-K.be en kom kennismaken tijdens één van de twee infomomenten op 11 en 18 september. Je hoort dan meer over de inhoud, verwachtingen, voorwaarden, coaching en begeleiding. Alle vragen zijn welkom.

Weet je niet zeker of het volledig je ding is? Elke eerste week van de maand zijn er proefsessies om te proberen.
Aarzel zeker niet om langs te komen of contact op te nemen.

Dit is een initiatief met de steun van Danspunt, Stad Gent en de Vlaamse Overheid.

 

 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×