Hoofdmenu

Het DansAteljee uit Kontich is onze nieuwe ambassadeur!

04/03/2013

De zesde editie van Dance.Vibes in Eeklo was de allermooiste tot nu toe! Schitterende choreografieën, gemotiveerde dansers, een enthousiast publiek. Amateurdans in Vlaanderen staat op een heel hoog niveau.

Meerdere gezelschappen waren een eerste plaats waardig. Niet makkelijk voor de deskundigen in de jury om een keuze te maken.

Uiteindelijk gingen het beeldje en de titel van "Ambassadeur Moderne Dans in Vlaanderen 2013" naar Het DansAteljee uit Kontich, met een heel opvallende en originele choreografie van Leen Bridts: "In Omloop"!

Van harte proficiat aan alle dansers en choreografen. We zijn trots!

 

©Joke Van den Heuvel

 

 

 

 

 

Regio: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×