Hoofdmenu

Gezocht: filmreporters voor Dag van de Dans

Op 28 april vindt de derde editie van Dag van de Dans plaats. Overal in Vlaanderen en Brussel staan er voorstellingen, workshops, try-outs,,… gepland. Als steunpunt voor dans en beweging heeft Danspunt dit jaar een ook een eigen initiatief, de dansketting. Dansliefhebbers kunnen in 13 steden en gemeenten deel uitmaken van dit feest op verplaatsing.

Op deze hoogdag van de dans stuurt Danspunt een groot aantal reporters uit. Wil jij dans en beweging in beeld brengen? Ben je vrij op 28/04 (namiddag en/of avond)? Laat het ons zo snel mogelijk weten via elien@danspunt.be. We voorzien een vergoeding en terugbetaling van verplaatsingsonkosten.

Regio: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×