Hoofdmenu

Danspunt zoekt 'Danskaravaanmensen'

Danskaravaan is een nieuw Danspunt-project: mobiel, mooi, ecologisch en met heel veel dans (en danskortfilm, en yoga, en info, en muziekjes, en…).

Het is een lichte en mobiele ‘trailer’ die vanaf het najaar de werking van Danspunt zichtbaar maakt in Vlaanderen en daarbuiten. Danskaravaan duikt op tijdens festivals, nodigt zichzelf uit op dansplekken en kan op vraag ingezet worden door bevriende partners: met informatie, een eigen programmatie & inbreng van derden.

Momenteel werkt Danspunt het concept van Danskaravaan uit, maar we willen dit niet alleen doen. We zoeken mensen die willen meedenken en brainstormen hoe de Danskaravaan er kan uitzien, naar welke plekken we kunnen afreizen en wat we daar gaan vertonen & programmeren.
Kortom, we zoeken Danskaravaanmensen.

Voel je je aangesproken? Wil je meer uitleg over dit concept of heb je al een A4 vol toffe ideeën?
Geef ons zeker een seintje! Contacteer Koen Victoor via koen@danspunt.be
 

Regio: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×