Hoofdmenu

Dansnieuws met één enkele druk op de toets

01/01/2014

Danspunt bestaat dit jaar 12 jaar en voor het eerst haalde onze organisatie de kaap van 37.500 geregistreerde leden. Stuk voor stuk enthousiaste “lotgenoten” die zich een belangrijk deel van hun vrije tijd gepassioneerd uitleven in dansplezier en danscreaties.

De ene doet het individueel, de andere georganiseerd in een dansgroep, dansgezelschap, of dansschool. En ongeacht het dansgenre, hedendaagse dans, folklore, jazzdans, hiphop, breakdance of latin, … het is samen met hun docenten, begeleiders of verantwoordelijken in de vereniging, dat al dit talent de ruime en zeer diverse doelgroep vormt voor wie Danspunt haar activiteiten en cursussen ontplooit, met als belangrijkste missie: de ondersteuning en de artistieke ontwikkeling van amateurdans in ons land.

Om jou en zo veel mogelijk andere dansliefhebbers en amateurdansers te bereiken, communiceren we quasi dagelijks via een veelheid aan kanalen, elk met hun specifieke karakteristieken.

We doen dat onder andere met het Dans.Magazine, dat met een oplage van 15.000 exemplaren om de drie maanden  boordevol dansweetjes bij je in de bus valt of bij je dansvereniging wordt afgeleverd. Dit blad is overigens ook digitaal te lezen. In 2013 werd het zelfs tot 35.000 keer online bekeken.

Uiteraard is er daarnaast ook onze website www.danspunt.be waarin je van oudsher alle mogelijke nuttige en belangrijke informatie vindt, zowel voor jou als voor je dansgezelschap. En we mogen natuurlijk ook niet de digitale mailings vergeten en onze dagelijkse aanwezigheid op Facebook en Twitter. Het kan niet op!

Door deze veelheid aan kanalen, die elk op hun eigen manier informatie of interactie over amateurdans verschaffen, groeide bij ons ook het besef dat het dankzij de digitale vooruitgang ook mogelijk moet zijn om al die communicatie in één keer aan te bieden, op één enkele plek.

Nu smartphones en tablets steeds meer ingeburgerd raken en haast niet meer weg te denken zijn in het lijstje van niet-te-missen dagdagelijkse gebruiksvoorwerpen, ligt de oplossing voor de hand: dansnieuws met één enkele druk op de toets.

 

Dankzij jouw nieuwe Danspunt-app ligt alles over amateurdans en dans in Vlaanderen onmiddellijk binnen handbereik; bij wijze van spreken in je handtas of je broekzak, ….

En of het nu gaat om de verse dansberichten die je kan lezen en ‘liken’ via Facebook of Twitter, of om ditzelfde Dans.Magazine dat je nog wil nalezen,  of om uitgebreide informatie  die je zoekt op onze website over de workshops, cursussen en  de dansdocentenopleiding, …  het kan allemaal met een duizendste gemak. Ook het consulteren van de dansagenda, wanneer je op zoek bent naar een dansvoorstelling of een dansactiviteit bij jou in de buurt.

 

Download de Danspunt-app GRATIS via de App Store (voor iPhone en iPad) en Google Play (voor Android smartphones en tablets).

We wensen je nog heel veel en zelfs nog méér dansplezier!

 

 

Doelgroep: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×