Hoofdmenu

PODIUM: Je abonnement is veel geld waard!

05/09/2016

Als Danspunt-abonnee krijg je korting op alle vormingsactiviteiten van Danspunt. Je betaalt voor deze activiteiten de abonneeprijs.

Daarnaast krijg je in verschillende cultuurhuizen een korting op dansvoorstellingen en performances. Ga zeker eens langs in de Beursschouwburg, Buda, Campo, cultuurcentrum beringen, cultuurcentrum Adelberg, cultuurcentrum De Grote Post, cultuurcentrum De Velinx, cultuurcentrum De Warande, cultuurcentrum Hasselt, cultuurcentrum Zwaneberg, De Roma, Handelsbeurs, Kaaitheater, Kopergietery, Monty, Music Hall, Muziekcentrum Dranouter, Schouwburg Kortrijk, Vooruit en !nieuw! CC deWerft Geel, Westrand Dilbeek en CC Strombeek. Af en toe kan je bovendien profiteren van enkele leuke extraatjes.

Wil je ook abonnee worden van Danspunt en genieten van een korting op deze voorstellingen? Klik hier voor meer info over het abonnement.

 

Danspunt-abonnees hebben bij het laatste Dans.Magazine (juni) een persoonlijke kortingsbon ontvangen.

 

In september op het podium...

 

'In Spite of Wishing and Wanting' met Ultima Vez / Wim Vandekeybus

De danssequenties vloeien over in monologen rond angst, verlangen naar geborgenheid en de magie van de slaap. De angst om het bezit te worden van iets of iemand heeft ook een andere zijde: het verlangen in iets of iemand anders te transformeren. Angst, verlangen, dromen en nachtmerries zijn kernbegrippen in deze voorstelling. In 2016 zet een volledig nieuwe cast deze wereldtopper opnieuw op het podium.

Wanneer   Vr 23/09/2016 om 20.15 uur in Schouwburg Kortrijk (lees meer) - Danspunt-abonnees betalen voor de dansvoorstellingen slechts het abo-tarief

 

'Our Darkness' van Mélanie Lomoff / Romeu Runa / Sara Vanderieck

Twee wezens zitten voor onbepaalde tijd vast in een gesloten ruimte. Er is geen uitweg, ze hebben alleen elkaar. Wie ze zijn voor de ander is niet te vatten in een bestaande categorie van menselijke relaties. Ze zijn niet (alleen) geliefden, ze zijn niet (alleen) broer en zus, ze zijn niet (alleen) één en dezelfde ziel, ze zijn niet (alleen) vreemden. Ze zijn op zoek naar een ontmoeting met de ander op de meest persoonlijke manier mogelijk ...

Wanneer   Zo 25/09/2016 om 18 uur in De Grote Post (Oostende) (lees meer) - Danspunt-abonnees betalen voor de dans- en circusvoorstellingen het reductietarief

 

'Sweat Baby Sweat' met Jan Martens

Sweat Baby Sweat is haast het tegengestelde van hoe een dansvoorstelling hoort te zijn: er is weinig dynamiek of opbouw naar een climax. Het is een voorstelling die langzaam uitdooft, net als de relatie die ze toont. Twee mensen hangen aan elkaar - als parasieten - en vreten elkaars energie beetje bij beetje aan.

Wanneer   Do 29 & vr 30/09/2016 om 20.30 uur in Beursschouwburg (Brussel) (lees meer) - Danspunt-abonnees betalen de reductieprijs

 

 

Regio: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×