Hoofdmenu

Monty (Antwerpen)

Montignystraat 3, 2018 Antwerpen
T. 03 238 64 97
info@monty.be
www.monty.be

Danspuntleden betalen de reductieprijs of 40 euro voor een strippenkaart voor 5 voorstellingen naar keuze in Monty (de korting geldt voor het volledige programma, niet enkel voor dansvoorstellingen)

Monty is een kunstencentrum in Antwerpen op het kruispunt van dans, theater, video en performance.Het is een presentatieplatform voor kleinschalige tot middelgrote producties, nationaal en internationaal. Daarnaast treedt Monty op als producent in de trajectontwikkeling van beginnende kunstenaars en gezelschappen. Tijdens de HIT THE STAGE avonden maak je exclusieve toonmomenten en sneak previews mee. Het internationale kunstenlandschap is het referentiekader voor onze eigenzinnige keuze.

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×