Hoofdmenu

MINUTEOFMOVEMENT

In 2014/2015 trakteerden ON THE ROOF vzw en Danspunt vzw je elke maand op een exclusieve MINUTEOFMOVEMENT.
Bewegingskunst, in de breedste interpretatie van het woord, werd elke maand op een verrassende manier voor jou in beeld gebracht.
 

MINUTEOFMOVEMENT #21 • Bloomed Fragrance

Deze ALLERLAATSTE MINUTEOFMOVEMENT gaat de virtuele lucht in. Aan iedereen die ooit heeft meegewerkt aan dit bruisende project: u was fantastisch!
Geniet!

 

 

Wat is MINUTEOFMOVEMENT?

MINUTEOFMOVEMENT is ontstaan uit een initiatief van ON THE ROOF vzw, een jong, wervelend danscollectief dat dans vernieuwend en bovenal toegankelijk maakt voor iedereen gulzig naar lichamelijke ontplooiing of artistieke bewegingsverrijking.

Het bewegingsproject presenteert op maandelijkse basis een kortfilm die beweging of dans vanuit een ongewoon standpunt in een uniek daglicht plaatst. Elke uitgave duurt precies zestig seconden en gaat de uitdaging aan om telkens een nieuwe invalshoek van beweging uit te lichten. In samenwerking met DANSPUNT maakt ON THE ROOF vzw van iedere filmpje een bewegingsparel.


Alle vorige edities van MOM!

Volg ON THE ROOF op Facebook als je automatisch op de hoogte wil blijven en voor een blik achter de schermen.

 

 

 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×