Hoofdmenu

Leren van en in het buitenland

(Erasmus + voor volwasseneneducatie)

Wil je graag naar het buitenland om ervaringen uit te wisselen of goede praktijken te delen? Of wil je graag een bezoek brengen aan een organisatie in het buitenland om er te leren en geïnspireerd te worden voor je eigen werking? Is je organisatie op zoek naar nieuwe methodes om in te spelen op de noden van doelgroepen, vb. met een kansarme achtergrond?
Dan is deze infosessie iets voor jou. Je krijgt er meer informatie over de mogelijkheden van het Erasmus+ programma voor de volwasseneneducatie. Je kan je bijscholen in andere Europese landen, samenwerken met Europese partners of ervaringen delen met buitenlandse collega’s.

Inés Verplancke is coördinator van Europahuis Ryckevelde. Ze is bedreven in het 'vertalen' van de Europese realiteit in de praktijk, en is expert in Europese internationalisering. Kwaliteit, creativiteit en innovatie zijn haar stokpaardjes. Al 15 jaar werkt ze met hart en ziel aan een Europa op mensenmaat. www.europahuis.be

 

Terug naar het overzicht van D'inspiratiedag

 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×