Hoofdmenu

Kopergietery (Gent)

T. 09 233 70 00
info@kopergietery.be
www.kopergietery.be

Danspuntleden betalen de reductieprijs

KOPERGIETERY is een huis voor de podiumkunsten met een focus op een jong publiek. Theater, dans en alles daartussen staan centraal in de werking. Elk seizoen creëert KOPERGIETERY nieuwe voorstellingen voor uiteenlopende leeftijden. Daarnaast nodigt KOPERGIETERY ook graag gezelschappen en kunstenaars uit binnen- en buitenland uit.Derde grote pijler in de werking zijn de theaterateliers. Jonge mensen vanaf 7 jaar ‘creëren’ onder de professionele begeleiding van theatermakers, choreografen, dramadocenten…

 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×