Hoofdmenu

Keynote Andy Instone

Toen hij de videoclip van Michael Jacksons’ Thriller zag, sloeg er een vonk over bij de Britse Andy Instone. Hij was vastberaden: dit wil ik ook.

Na zijn middelbare school combineerde hij drie jobs en spaarde zo om les te kunnen volgen bij diezelfde mensen die Michael Jackson hebben leren dansen. Hij trok de wereld rond om te leren van de pioniers van streetdancecultuur: the Electric Boogaloos, de Rocksteady crew en vele anderen.

Vandaag is Andy dé Street Dance autoriteit in Europa. Met zijn organisatie Urban Strides bereikt hij duizenden mensen via workshops in scholen, wekelijkse lessen voor mensen van allerlei leeftijden en achtergronden, een sterke danscrew en voorstellingen op de grootste podia. Zijn dansers werkten samen met onder meer Rita Ora, Justin Bieber en Rihanna. Hij leidt ook toekomstige lesgevers op tot gediplomeerde Street Dance docenten. De passie delen, daar draait het om.

Andy vertelt ons hoe zijn aanpak ook jouw parcours succesvol kan maken: een unieke mix van passie, positiviteit en hard werken. Hij doet uit de doeken hoe hij zijn visie op dans doorgeeft aan zoveel mensen, van plezierdanser tot professioneel. Een inspirerende keynote waar ook jij en je leerlingen ongetwijfeld niet onbewogen onder blijven!  

Terug naar het overzicht van D'inspiratiedag

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×