Hoofdmenu

Inschrijf- en ledenbeheersystemen

Vele dansorganisaties zoeken naar manieren om efficiënt leden in te schrijven en aan ledenbeheer te doen. Software of IT-oplossingen hiervoor zijn vaak complex en duur om te bouwen. Danspunt onderzoekt welke rol ze kan spelen om dansorganisaties hierin te steunen.

In deze sessie presenteert Danspunt enkele manieren waarop ze de dansorganisaties kan ondersteunen in ledenbeheer en wil ze polsen wat voor jullie de belangrijkste factoren zijn. Op basis van jullie input gaat Danspunt een concreter aanbod uitwerken.

Terug naar het overzicht van D'inspiratiedag

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×