Hoofdmenu

Infosessie 'Verzekerd van je verzekering'

i.s.m. verzekeringsmaatschappij ARENA N.V.

Als dansschool, -groep, -vereniging of -gezelschap heb je de mogelijkheid om een extra voordelige verzekering voor ‘Lichamelijke ongevallen en Burgerrechtelijke aansprakelijkheid’ af te sluiten voor je dansers en leden van je vereniging. Deze verzekering is van toepassing op alle activiteiten van je eigen groep en op alle Danspuntactiviteiten.
Arena, de verzekeringspartner van Danspunt, is dat eveneens van talloze sportfederaties.
We merken dat er nog heel wat vragen leven en dat er vaak misverstanden opduiken omtrent de dekking van onze verzekering en de toepassingsmodaliteiten. Tijd dus om aan jouw vragen tegemoet te komen. Tijdens deze infosessie krijg je meer inzicht in onze verzekering: over inhoud, voordelen, procedure van aangifte.
Als directeur van verzekeringsmaatschappij Arena is Eddy Van Den Bosch de gastspreker bij uitstek voor deze avond. Hij stelt jou met plezier onze verzekeringspolis voor en beantwoordt graag jouw vragen. Dit is een uitgelezen kans om een antwoord te krijgen op al je vragen over de Danspuntverzekering.
Eddy Van Den Bosch wordt hierin bijgestaan door Gert Devos, account manager van het makelaarskantoor Kegels & Van Antwerpen.
Bij inschrijving mag je vragen die je hebt omtrent de verzekering doorsturen zodat de spreker zich kan voorbereiden.

Voor alle geïnteresseerden uit de sector.

 

Deze infosessie is ook gepland op:
- donderdag 23 februari 2017 in Berchem
- dinsdag 7 maart 2017 in Anderlecht

Wegbeschrijving? Klik hier
Inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden

Datum:
dinsdag, 21 maart, 2017
Wanneer:
van 14 tot 16.30 uur
Locatie:
VILLA BOTA
Straat:
Park
Huisnummer:
8
Postcode:
8000
Gemeente:
Brugge
Land:
België
Prijs:
gratis
Contactgegevens:

Inschrijven via inschrijven@danspunt.be. Inschrijven voor 10 maart 2017. Vermeld code V17/06. Deze infosessie gratis. Inschrijven op voorhand is verplicht.

Discipline:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×