Hoofdmenu

Infosessie 'Hoe maak ik van mijn Facebookpagina een succes'

Hoe maak ik dat meer mensen de berichten op onze Facebookpagina leuk vinden en erop reageren?
Is het belangrijk dat veel mensen onze pagina leuk vinden?
Hoe vaak moeten we iets op onze pagina zetten? En wanneer precies? En wat precies? Hoeveel mensen zien onze berichten echt? Hoe krijgt onze organisatie meer publiek via onze Facebookpagina?
Kan ik ook een persoonlijk profiel of een groep gebruiken voor mijn dansvereniging?
En hoe zit dat met foto’s die we op Facebook zetten? Moeten we de mensen die erop te zien zijn om toestemming vragen?

Op deze en andere vragen krijg je antwoord in deze infosessie. De theorie blijft tot een minimum beperkt. Je krijgt vooral voorbeelden te zien van gelijkaardige organisaties, ook dansverenigingen.

 

Rudy Pieters (48) is communicatiecoach met een zwak voor digitale media. Hij geeft workshops en begeleidt cultuur-, sport-, jeugd-, overheids- en sociale organisaties. In een vorig leven was hij journalist voor Het Nieuwsblad, Knack, De Morgen en Radio 1. Daarna werd hij marketing manager bij Musea Brugge, richtte hij communicatiebureau Marketing en Cultuur op en ging hij lesgeven bij Escala (Syntra). Vandaag is hij directeur van Publiek Centraal, dat organisaties en overheden traint en coacht, zowel online als offline, om hun publiek echt te bereiken.

 

Voor alle geïnteresseerden uit de sector.

 

Deze infosessie is ook gepland op:
- donderdag 29 september 2016 in Berchem
- donderdag 24 november 2016 in Kortrijk

 

In tegenstelling tot eerdere berichten is deze infosessie gratis. Inschrijven op voorhand is verplicht.

 

Wegbeschrijving? Klik hier
Inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden

Datum:
dinsdag, 11 oktober, 2016
Wanneer:
van 13.30 tot 16.30 uur
Locatie:
Stadhuis
Straat:
Stadsplein
Huisnummer:
1
Postcode:
3600
Gemeente:
Genk
Land:
België
Contactgegevens:

Inschrijven via inschrijven@danspunt.be. Inschrijven voor 30 september 2016. Vermeld code V16/16. In tegenstelling tot eerdere berichten is deze infosessie gratis. Inschrijven op voorhand is verplicht.

Discipline:
Regio:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×