Hoofdmenu

Handelsbeurs (Gent)

Kouter 29, 9000 Gent
T. 09 265 91 65 (Uitbureau Gent, Veldstraat 82 B)
www.handelsbeurs.be

Handelsbeurs Concertzaal biedt kunstenaar en publiek een ideaal kader en een kwalitatief sterke infrastructuur waar die muziek ook optimaal kan beleefd worden. De omkadering, organisatie en technische faciliteiten zijn van internationaal niveau. Handelsbeurs Concertzaal deelt deze troeven graag met andere culturele actoren en verankert zich in het cultuurlandschap door relevante samenwerkingen.

Danspuntleden betalen de reductieprijs voor zowel het abonnement als losse tickets voor fado/flamenco.

Geniet van uitzonderlijke kortingen met het abonnement fado en flamenco. Een reeks concerten vol passie, sensualiteit, ontroering en virtuositeit. Twee muziekgenres die zielenroerselen als middelpunt hebben – duende bij Flamenco en saudade bij Fado. Grote namen uit Spanje en Portugal die je in één ruk meevoeren naar mediterrane sferen

Alle info: www.handelsbeurs.be/nl/abonnement/abo-fadoflamenco

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×