Hoofdmenu

Ga internationaal met jongeren

(Erasmus + Youth in Action)
Wil je met de jongeren (13-30) van jouw organisatie je grenzen verleggen? Wil je als vrijwilliger in het buitenland aan de slag, of een buitenlandse vrijwilliger in je organisatie ontvangen? Zet samen met een buitenlandse organisatie een internationaal groepsproject op of trek erop uit met ondersteuning en centen van JINT. Tijdens deze infosessie maak je kennis met de verschillende internationale mogelijkheden en hoe je aan zo’n project kan beginnen.

Wie een oogje heeft op het buitenland, is bij Inge Stuer van JINT aan het juiste adres. JINT stimuleert en ondersteunt de internationale uitwisseling en samenwerking van jongeren en jeugdorganisaties, zowel inhoudelijk als via Europese subsidies. Inge is er expert in het Youth in Action programma van de Europese Unie, en doet je haarfijn uit de doeken hoe jij internationaal kan gaan.  www.jint.be 

Terug naar het overzicht van D'inspiratiedag
 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×