Hoofdmenu

Mag ik de foto's van de website van Danspunt gebruiken?

Foto's die op onze website staan, mag je niet zomaar kopiëren voor gebruik in eigen publicaties (tijdschrift, website, ...). Danspunt heeft het gebruiksrecht op de foto's in de fotogalerijen of kreeg van de fotograaf toestemming om ze te publiceren, maar dat betekent dus niet dat derden ze mogen kopiëren en gebruiken. Lees meer over auteursrechten.

Wil je een foto gebruiken, neem dan contact op met communicatie@danspunt.be, T. 09 269 45 32 en vermeld welke foto van welke activiteit je wil gebruiken en waarvoor. We zullen je al dan niet toestemming geven of je doorverwijzen naar de fotograaf. De fotograaf kan jou een vergoeding vragen voor gebruik van de foto. We kunnen je ook hogeresolutiefoto's bezorgen, maar ook dit bekijken we vraag per vraag. Als je de foto's mag gebruiken, vermeld dan sowieso de naam van de fotograaf met het copyright-teken ©.

 

 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)