Hoofdmenu

Hoe kan ik me abonneren op Dans.Magazine?

Dans.Magazine wordt verstuurd naar bestuurders, verantwoordelijken en dansdocenten van alle aangesloten dansgroepen en -scholen.

Iedereen kan Dans.Magazine ook gratis online lezen op tablet, computer,…. Zowel het huidige tijdschrift, als al de voorgaande edities vind je hier terug.

 

Abonneren op Dans.Magazine?

Ben je gebeten door dans en wil je 4x per jaar Dans.Magazine in je bus ontvangen?

Abonneer je voordelig op ons tijdschrift voor slechts 10 euro/jaar.

Zo blijf je op de hoogte van het reilen en zeilen in de danswereld.

Als abonnee krijg je bovendien korting op alle vormingsactiviteiten van Danspunt. Daarnaast geniet je ook van een reductie op dansvoorstellingen en performances in verschillende Vlaamse cultuurhuizen en ontvang je tweemaal per jaar kortingsbonnen van Brantano speciaal voor Danspunt-abonnees.

Abonneer je nu

 

Overzicht voordelen lidmaatschap/abonnement/registratie

 

 

FAQ rubriek: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×