Hoofdmenu

Beeldmateriaal gemaakt door Danspunt

Danspunt zet op verscheidene activiteiten professionele fotografen en/of cameramensen aan het werk voor het aanvullen van ons beeldarchief.

Groepen en dansers die deelnemen aan onze activiteiten hebben geen enkel recht op publicatievergoedingen en doen volledige afstand van rechten voor alle door Danspunt gemaakt beeldmateriaal van de repetities, voorstellingen en prijsuitreiking.

We gebruiken het beeldmateriaal voor promotie op onze website, Dans.Magazine en ander promomateriaal. Danspunt heeft dan ook het gebruiksrecht op de foto's of kreeg van de fotograaf/filmer toestemming om ze te publiceren, maar dat betekent echter niet dat derden ze mogen kopiëren en gebruiken (meer info).

Voor elk gebruik van de foto's/video's is dus de toestemming nodig van de fotograaf/filmer. Tevens is naamsvermelding steeds verplicht.

 

 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×