Hoofdmenu

Evenementen DP

Danspunt organiseert heel wat publieksgerichte evenementen en artistieke projecten. Dansleiders, choreografen, dansscholen, dansgezelschappen, individuele amateurdansers en zelfs het brede publiek vinden bij Danspunt zeker hun gading!

 

Danspunt organiseert regelmatig festivals en dansactiviteiten. We geven dansers, dansgroepen en dansgezelschappen een podium om zich met elkaar te meten en elkaar te ontmoeten.

We stimuleren en begeleiden hen via professionele coaching én een professionele technische omkadering, zodat ze hun dansproductie kunnen brengen voor een ruim publiek. 

De mogelijkheden om voor publiek op te treden zijn voor dansers en dansgroepen in Vlaanderen nog beperkt. Daarom organiseert Danspunt geregeld voorstellingen en publieksmomenten in samenwerking met lokale partners in Vlaanderen en Brussel.

 

Voor individuele dansers voorziet Danspunt doedans- of samendansactiviteiten voor diverse dansgenres. De deelnemers maken op die manier kennis met nieuwe, voor hen onbekende, dansgenres. De nadruk ligt hier op het samen dansen.

Iedereen die graag danst, kan zich uitleven op de dansbals en dansinitiaties die Danspunt organiseert.

Danspunt wil geen passieve maar een actieve toeschouwer, om zo de actieve dansbeoefening te stimuleren.

 

Kijk regelmatig in de dansagenda’s, en vind hét dansevenement op jouw lijf geschreven!

 

 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×