Hoofdmenu

Docentendag urban: dance & teaching skills

De docentendag voor urban dansdocenten is een tweeluik dat je inspireert in je pedagogische methodes en je artistieke creativiteit. Steeve Austin werkt samen met jou in je eigen urban style. Met Baloo ga je dieper in op freestyle.
    
Urban teaching skills – Steeve Austin
Hoe creëer je meer variatie in je danslessen, vanuit je eigen urban stijl? Steeve Austin toont wat je kan bereiken door te spelen met je aanpak. Hoe ga je doelgericht en creatief om met freestyle en choreografie, met techniek en cardio?
Steeve Austin is choreograaf, dansleraar en ondernemer. Hij startte zijn carrière als danser voor shows en promo-tours voor merken zoals Nike of L.A.gear. Lesgeven en coachen groeide uit tot één van zijn levenspassies. Doorheen de jaren kreeg hij de kans om veel te reizen. Als danser en als coach won hij vele titels in competities, waaronder ook een wereldkampioenschap. Steeve staat bekend voor zijn eindeloze creativiteit en speelsheid.

Hip hop freestyle - Baloo
In deze workshop met Baloo ontwikkel je je eigen freestyle ervaring, en hoe deze mee te nemen in je lessen.
Baloo is dé referentie van freestyle in België en stichter van The Cage Crew. Met zijn Crew vertegenwoordigt hij België overal ter wereld op internationale battles en wedstrijden en sleepte hij verschillende overwinningen in de wacht. Hij is al meer dan 12 jaar freestyle danser en coacht nu vele dansers van de nieuwe generatie.
Baloo geeft een hip hop freestyle masterclass waarin hij oefeningen aanreikt om je danstaal snel en efficiënt te verbeteren. Free your mind, let it go and prepare your cardio!

On the roof!
Het volledige weekend heb je vrije toegang tot het ON THE ROOF Dansfestival in Zinnema. Neem deel aan workshops, ontmoet andere dansers tijdens de Freestyle Lab en de b-boy battles en supporter voor je favoriete crew tijdens de wedstrijd Dance.Kicks.

 Foto: Who's the BOSS workshop Sofie De Backere
 

Wegbeschrijving? Klik hier
Inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden

Datum:
zondag, 23 oktober, 2016
Wanneer:
Workshop van 10u30 tot 15u (lunch break van 12u30-13u). Aansluitend ON THE ROOF Dansfestival: gratis toegang op 23/10 voor de deelnemers van de docentendag.
Locatie:
Zinnema
Straat:
Veeweidestraat
Huisnummer:
24-26
Postcode:
1070
Gemeente:
Anderlecht
Land:
België
Prijs:
basis 25 euro / abonnee 20 euro / reductie (mits bewijs) 15 euro
Contactgegevens:

Inschrijven via inschrijven@danspunt.be. Inschrijven voor 13 oktober 2016. Vermeld code V16/20.

Discipline:
Genre:
Regio:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×