Hoofdmenu

CC De Velinx (Tongeren)

Dijk 111 - bus 2, 3700 Tongeren
T. 012 39 38 00
info@develinx.be
www.develinx.be (ook tickets online te bestellen)

Danspuntleden betalen voor de dansvoorstellingen slechts het abo-tarief

De VELINX profileert zich in het Limburgse cultuurlandschap door een kwalitatief en uitgebreid aanbod van de podiumkunsten, waarbij het aandeel van ‘theater’ (zowel theater, dans- als familievoorstellingen) doorweegt. Hiernaast kan u in de VELINX ook terecht voor de 'grotere namen' uit het podiumcircuit (muziek en humor). Verder staan ook klassieke concerten, rockconcerten, schoolvoorstellingen, wekelijkse filmvertoningen en tentoonstellingen op het programma.

 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×