Hoofdmenu

CC De Grote Post (Oostende)

Hendrik Serruyslaan 18A, 8400 Oostende
T. 059 33 90 00
uit@oostende.be
www.degrotepost.be

Danspuntleden betalen voor de dans- en circusvoorstellingen het reductietarief (niet van toepassing op cursussen /workshops)

Cultuurcentrum De Grote Post opende eind december 2012 de deuren en wil van bij de start een avontuurlijk en toegankelijk huis met vele kamers voor vele publieken zijn. Ze hebben daarvoor vele troeven in handen: een uniek gebouw dat een prachtige metamorfose onderging; de stad Oostende met haar fascinerende geschiedenis, diverse bevolking en internationale uitstraling; en een dynamisch cultureel landschap waarin talrijke artiesten en spelers al schitterend werk leveren.

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×