Hoofdmenu

Danspunt informeert

Danspunt biedt lokale groepen, individuele dansbeoefenaars, dansdeskundigen, dansliefhebbers en belanghebbenden relevante documentatie, informatie en advies aan over amateurdans en zorgt voor een grotere uitstraling van amateurdans.

Danspunt informeert je dus graag over het laatste dansnieuws en -weetjes, over het reilen en zeilen in de amateurdanssector, nieuws van overheidswege, zoekertjes, ... en dit voor alle dansgenres.

Als lid van Danspunt kan je  genieten van korting op vormingsactiviteiten die Danspunt organiseert. Bovendien krijg je ook een reductie op dansvoorstellingen en performances in verschillende cultuurhuizen in Vlaanderen.

Daarnaast geeft Danspunt advies en informatie over artistieke, organisatorische en praktische onderwerpen of verwijzen we je door naar andere relevante bronnen.

 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×