Hoofdmenu

Internationaal Symposium: Dance & Disability

In het kader van DanceAble organiseert Holland Dance, samen met Danspunt en LKCA, een symposium over inclusiedans.We willen de bewustwording rond inclusiedans en de empowerment van dansers met een beperking een impuls geven. Dit kan door middel van voorstellingen, maar ook via kennisdeling. Het symposium laat (internationale) sprekers aan het woord rond talentontwikkeling. Voor professionals uit de dans, zorg en wetenschap.

Het centrale thema is ‘Van participatie naar excellentie!’ Het symposium is dé gelegenheid voor experts, onderzoekers, professionals, dansers, docenten en studenten die werkzaam zijn op het terrein van inclusiedans of hier in zijn geïnteresseerd om elkaar te ontmoeten. Keynote sprekers tijdens het symposium zijn Ben Evans van de British Council en als hoofd verantwoordelijk voor het toegankelijk maken van kunst voor mensen met een beperking, en Adam Benjamin docent aan de Plymouth University en mede-oprichter van de Candoco Dance Company.

Bekijk het volledige programma.

Ben je er graag bij? Laat het ons zeker weten! Misschien kunnen we carpoolen. Danspuntleden krijgen bovendien korting!

Datum:
zaterdag, 4 november, 2017
Wanneer:
10 uur
Locatie:
Korzo Theater
Straat:
Prinsestraat
Huisnummer:
42
Postcode:
2513 CE
Gemeente:
Den Haag
Land:
België
Contactgegevens:

Voor meer info:

info@danspunt.be of 09 269 45 30

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×