Hoofdmenu

Dance, dance, otherwise we're lost!

‘Dance, dance, otherwise we’re lost' is het resultaat van een hedendaags danstraject met dansers van MUDA Atheneum voor Podiumkunsten en jongeren met een beperking uit IVIO Binnenhof. Soms zacht en zoekend, dan eens bruut en direct. Een niet-alledaagse ontmoeting met uitwisseling en nieuwe inspiratie tot gevolg. Een unieke dansvoorstelling: eerlijk, ontwapenend en verrassend!

Op initiatief van Danspunt en Platform-K. In samenwerking met choreografe Yentl de Werdt, IVIO Binnenhof en MUDA Atheneum voor Podiumkunsten.

Tickets te koop via Cultuurcentrum Evergem-Stroming: online of telefonisch (09 358 51 00).

Organisatie: Danspunt, Platform-K, IVIO Binnenhof en MUDA Atheneum voor podiumkunsten

Met medewerking van de Provincie Oost-Vlaanderen

 

 

Datum:
woensdag, 29 maart, 2017
Wanneer:
Om 16 uur en om 20 uur
Locatie:
CC De Stroming
Straat:
Weststraat
Huisnummer:
31
Postcode:
9940
Gemeente:
Evergem
Land:
België
Prijs:
8 euro - 5 euro (reductietarief: -26, +65, mensen met een vervangingsinkomen, mensen met een hogere tegemoetkoming van het ziekenfonds)
Contactgegevens:

Tickets:

www.evergem.be/cultuurcentrum

09 358 51 00

Meer info: info@danspunt.be

Discipline:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×