Hoofdmenu

Cultuurcentrum Brugge

cultuurcentrum@brugge.be
www.ccbrugge.be

Verschillende locaties in Brugge: Stadsschouwburg - Daverlo - Biekorf - De Bond - Bogardenkapel - De Dijk - Jan Garemijnzaal - MaZ

Danspuntleden krijgen een korting van 10% (enkel bij aankoop aan de balies of avondkassa, op vertoon van lidkaart)

CULTUURCENTRUM BRUGGE, VAN ALLE KUNSTEN THUIS
Cultuurcentrum Brugge zet zich in het centrum van het cultuurgebeuren in de stad.
We maken prikkelende artistieke keuzes. We geven een actuele invulling aan de cultuurbeleving van duidelijk omschreven doelgroepen.
Onze unieke merknaam staat garant voor openheid, engagement en expertise.

 

'Frozen Songs' met zero visibility corp. / Ina Christel Johannessen

Toen in 2008 de Wereldzadenbank werd opgericht, werd een oude droom van de Verenigde Naties werkelijkheid. Deze opslagplaats voor plantenzaden van over de hele wereld bevindt zich in de permafrost, ver weg van oorlog en conflict. Wat daar bewaard wordt, kan op één dag de wereld redden. Frozen Songs is een ode aan het leven en ontvouwt zich op de scène met de kracht van een plant die geleidelijk tot wasdom komt.

Wanneer   Do 29/03/2018 om 20 uur  (lees meer)

 

'RULE OF THREE' met Jan Martens / GRIP in samenwerking met NAH

RULE OF THREE is een gedanste performance die het midden houdt tussen concert en verhalenbundel. De vibe van een hardcore nachtclub verweeft met het gevoel van verdwalen in de bladzijden van een boek. Soms zwellen ritme, licht en beweging aan, soms worden ze ontmanteld.

Wanneer   Wo 18/04/2018 om 20 uur  (lees meer)

 

'Radical Light' met Salva Sanchis

In Radical Light gaat choreograaf Salva Sanchis in dialoog met de muziek van Discodesafinado, het muzikale duo waarmee sound designer en componist Senjan Jansen en Joris Vermeiren een fusie van minimale techno en experimentele elektronica brengen. Jansen verzorgde de sound design en/of mixing voor films als Anyway The Wind Blows, Linkeroever en Ex-drummer. Hij werkte ook al samen met Wim Vandekeybus.

Wanneer   Vr 4/05/2018 om 20 uur  (lees meer)

 

 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×