Hoofdmenu

CC De Adelberg (Lommel)

Adelbergpark 1, 3920 Lommel
T. 011 55 35 11
reservaties@ccdeadelberg.be
www.ccdeadelberg.be

Danspuntleden krijgen 30% korting op het basistarief - wie geen lid is van Danspunt krijgt een korting van 20% bij de boeking van 3 voorstellingen.

De stad Lommel beschikt over een uitgebreide culturele infrastructuur, die door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap in de C-categorie wordt gesubsidieerd en wordt beheerd door de stad. Het eigen programma biedt zowel podiumactiviteiten als film, vorming en tentoonstellingen.

 

'We Are Not People' - WANP Urban Dance Theatre Company

In een mix van urban en moderne dans krijgt de complexe relatie tussen individu, menselijkheid en maatschappij vorm. We Are Not People is een dansante schreeuw om waardering en erkenning. De voorstelling laat zien hoe we allemaal verbonden zijn, hoe we duwen en trekken, hoe we angstig zijn om niet te accorderen met de gangbare norm.

Wanneer   Vr 12/10/18 om 20.15 uur (lees meer)

 

'One Limited Space' - HNDRD / Min Hee Bervoets

Voor One Limited Space, haar eerste voorstelling met HNDRD, werkt choreografe Min Hee Bervoets met acht dansers die de activiteit van de hersenen weergeven en verpersoonlijken. Wat is het verschil tussen het brein van een man en dat van een vrouw? Wat gebeurt er als ze ‘samen’ denken?

Wanneer   Za 24/11/18 om 20.15 uur (lees meer)

 

'Ziel/Rouh' - Emio Greco & Pieter C. Scholten / ICK en het Amsterdams Andalusisch Orkest

Ziel/Rouh is de perfecte ontmoeting tussen moderne dans en verschillende stromingen uit de Arabo-Andalusische muziek. Fascinerend, hypnotiserend en volledig in balans. Dansgezelschap ICK en het Amsterdams Andalusisch Orkest  vinden de ziel op de grens van ademhaling en kloppend hart en in de overgave van het lichaam aan spirituele muziek.

Wanneer   Vr 25/01/19 om 20.15 uur (lees meer)

 

'Elements' - Contenco

Elements vertrekt vanuit de vier natuurelementen lucht, aarde, water en vuur en de vijf Chinese elementen water, aarde, vuur, hout en metaal. Ze weerspiegelen alles wat ons omgeeft in in elkaar lopende bewegingen van natuurlijke levensritmes. In de voorstelling komen al deze elementen zienderogen tot leven. Onze verschillen worden herenigd om harmonie te creëren.

Wanneer   Vr 1/03/19 om 20.15 uur (lees meer)

 

'Aires de Tango' - Cie Eguimodanz

In Aires de Tango staat dans synoniem voor magie. In een combinatie van tango, muziek en videoprojectie bereikt de sensualiteit van de Argentijnse dans een ware hoogte. In een wervelende show van dans, beeld en geluid brengt een danspaar een ode aan de tango door betoverende taferelen.

Wanneer   Za 11/05/19 om 20.15 uur (lees meer)

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×