Hoofdmenu

CC De Adelberg (Lommel)

Adelbergpark 1, 3920 Lommel
T. 011 55 35 11
reservaties@ccdeadelberg.be
www.ccdeadelberg.be

Danspuntleden krijgen 30% korting op het basistarief (= tarief 4)

De stad Lommel beschikt over een uitgebreide culturele infrastructuur, die door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap in de C-categorie wordt gesubsidieerd en wordt beheerd door de stad. Het eigen programma biedt zowel podiumactiviteiten als film, vorming en tentoonstellingen.

 

'SNAP XL' MET fABULEUS i.s.m. Limburgse cultuurcentra

Met SNAP XL maakt de jonge choreografe Talitha De Decker een ongegeneerd positieve dansproductie. Combinaties van eenvoudige discobewegingen vloeien samen tot hypnotiserende structuren. Op de dansvloer staan 14 krachtige jongeren. Basisvraag is: hoe kan je toegankelijke dans brengen zonder commercieel te worden? SNAP XL is een unieke podiumkans voor jong talent uit Limburg. Deze productie van dans- en theaterhuis fABULEUS werd gemaakt in samenwerking met zeven Limburgse cultuurcentra waaronder De Adelberg. Uiteraard zal SNAP XL,  made in Limburg,  ook te zien zijn, in première, in deze zeven cultuurcentra. Een energieke dansproductie door jong vóór jong en minder jong publiek!

Wanneer   Za 3/03/2018 om 20.15 uur  (lees meer)

 

'Bombay Express' MET Bollylicious

Bollylicious brengt een opzwepende Indische dansvoorstelling met veel humor, meeslepende muziek, kleurrijke kostuums en een goede dosis glitter and glamour. Dit Gents collectief brengt een originele interpretatie van de Bollywood dansstijl, waarbij authenticiteit en ambiance hand in hand gaan. Gesteund door de wereldberoemde choreograaf Alain Platel wil Bollylicious deze energieke dansvorm, die een hoog feel good-gehalte met zich meedraagt, meer onder de aandacht brengen en tot een hoger niveau tillen. Dit doen ze door o.a.  een hedendaagse danstaal te vermengen met traditie. De dansers hebben een indrukwekkend CV met jarenlange danservaring. Laura Neyskens, één van de danseressen, danste nog mee in producties van de wijd vermaarde choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui.

Wanneer   Vr 6/04/2018 om 20.15 uur  (lees meer)

 

 

 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×