Hoofdmenu

CC deWerft (Geel)

Werft 32, 2440 Geel
T. 014 56 66 66
res.dewerft@geel.be
www.dewerft.be

Op vertoon van je lidkaart, wordt de vriendenprijs aangerekend.

CC De Werft is het culturele hart van Geel. Er wordt een uitgebreid en gevarieerd programma aangeboden met theater-, dans-, film- en muziekvoorstellingen, tentoonstellingen, een famielieprogramma,... Je kan er ook deelnemen aan workshops en cursussen.

 

'MAZING' met CIRCUIT X / VERA TUSSING

Mazing herbevestigt de kracht van de aanraking in dit digitale tijdperk.
Kunnen we met behulp van dansbewegingen nieuwe vormen van samenzijn creëren? Laat je meevoeren in Mazing en krijg een glimp van een mogelijk antwoord, gebaseerd op de kracht van het dansende lichaam en de kwetsbaarheid van contact.

Wanneer   Wo 28/03/2018 om 20.15 uur (lees meer)

 

'ALMOST ALIVE' met SABINE MOLENAAR

In Almost Alive , haar derde solo, bevraagt Sabine Molenaar wat er nodig is om de regie van je eigen leven in handen te houden. En wat de gevolgen zijn als je daarvoor de turbulentie van het alledaagse de rug poogt toe te keren en een tijd- en grenzeloze wereld betreedt.

Wanneer   Za 28/04/2018 om 20.15 uur (lees meer)

 

'Obsucra' met HELKA / HELDER SEABRA

Obsucra, een voorstelling over hoe mensen vandaag de dag communiceren.
We gebruiken zoveel hulpmiddelen om met elkaar in contact te komen via telefoon, internet, sms, app, skype… Op die manier wordt vaak een vals gevoel van “nabijheid” gecreëerd. We denken dicht bij de ander te zijn maar staan meer dan ooit ver af van persoonlijk/intiem contact.

Wanneer   Do 17/05/2018 om 20.15 uur (lees meer)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×