Hoofdmenu

CC deWerft (Geel)

Werft 32, 2440 Geel
T. 014 56 66 66
res.dewerft@geel.be
www.dewerft.be

Op vertoon van de kortingbon die bij je Dans.Magazine zit, wordt de vriendenprijs aangerekend. Voor elke dansvoorstelling krijg je dan 4 euro korting en betaal je voor alle voorstellingen 8 euro ipv 12 euro, behalve voor Wegversperring (volwassenen betalen 7 euro, kinderen 6 euro) en urBach (12 euro ipv 16 euro).

CC De Werft is het culturele hart van Geel. Er wordt een uitgebreid en gevarieerd programma aangeboden met theater-, dans-, film- en muziekvoorstellingen, tentoonstellingen, een famielieprogramma,... Je kan er ook deelnemen aan workshops en cursussen.

 

'ONE LIMITED SPACE' met HNDRD / MIN HEE BERVOETS

HNDRD is de nieuwe danscompagnie van choreografe Min Hee Bervoets. Voor One Limited Space, haar eerste voorstelling met HNDRD, werkt ze met acht dansers die de activiteit van de hersenen weergeven en verpersoonlijken. Wat is het verschil tussen het brein van een man en dat van een vrouw? Wat gebeurt er als ze “samen” denken?

Wanneer   Do 26/10/2017 om 20.15 uur (lees meer)

 

'RAIZES' met UNTAMED PRODUCTIONS / RICARDO AMBRÓZIO

Op basis van zijn zoektocht naar een thuis en identiteit, creëert Ambrózio Raizes, een reis die ons door de diepste labyrinten van onze ziel leidt en ons doet nadenken hoe diep onze wortels zijn.
Braziliaanse geïnspireerde live muziek en duizelingwekkende bewegingen gegroeid uit de fusie van hedendaagse dans en populaire dansen uit de wereld kruiden Raizes en raken de toeschouwer door de krachtige energie en de totale overgave van de performers.

Wanneer   Do 16/11/2017 om 20.15 uur (lees meer)

 

'LORE' met HELKA / HELDER SEABRA

Helder Seabra tast opnieuw de grenzen van het fysieke en het mentale kunnen af. Hij is geïntrigeerd door wat ons lichaam kan; hoever het gedreven kan worden en hoe we onszelf verbazen daardoor.
Gesterkt door een fantastische groep dansers met een verleden bij Ultima Vez en Sidi Larbi Cherkaoui, brengen ze een heel fysieke en energieke dansvoorstelling.

Wanneer   Do 14/12/2017 om 20.15 uur (lees meer)

 

'LISBETH GRUWEZ DANCES BOB DYLAN' met LISBETH GRUWEZ / VOETVOLK VZW

Lisbeth Gruwez dances Bob Dylan is uitgepuurd, minimalistisch, en voert je mee naar de plek waar de avond overvloeit in de nacht, waar het feest ten einde loopt en de gasten huiswaarts keren, waar één iemand op de dansvloer achterblijft, onverstoorbaar, verzonken in dialoog met de muziek.

Wanneer   Do 25/01/2018 om 20.15 uur (lees meer)

 

'NACHTHEXEN I' met JENS VAN DAELE'S BURNING BRIDGES

Met NachtHexen I start Jens Van Daele een cyclus over heldinnen doorheen de wereldgeschiedenis. Binnen het universum van de Russische Nachthexen plaatst Van Daele Jeanne d’Arc in het nu. Tegen wat, wie, hoe en of zou d’Arc in onze huidige tijd ten strijde trekken.

Wanneer   Wo 7/02/2018 om 20.15 uur (lees meer)

 

'MAZING' met CIRCUIT X / VERA TUSSING

Mazing herbevestigt de kracht van de aanraking in dit digitale tijdperk.
Kunnen we met behulp van dansbewegingen nieuwe vormen van samenzijn creëren? Laat je meevoeren in Mazing en krijg een glimp van een mogelijk antwoord, gebaseerd op de kracht van het dansende lichaam en de kwetsbaarheid van contact.

Wanneer   Wo 28/03/2018 om 20.15 uur (lees meer)

 

'ALMOST ALIVE' met SABINE MOLENAAR

In Almost Alive , haar derde solo, bevraagt Sabine Molenaar wat er nodig is om de regie van je eigen leven in handen te houden. En wat de gevolgen zijn als je daarvoor de turbulentie van het alledaagse de rug poogt toe te keren en een tijd- en grenzeloze wereld betreedt.

Wanneer   Za 28/04/2018 om 20.15 uur (lees meer)

 

'Obsucra' met HELKA / HELDER SEABRA

Obsucra, een voorstelling over hoe mensen vandaag de dag communiceren.
We gebruiken zoveel hulpmiddelen om met elkaar in contact te komen via telefoon, internet, sms, app, skype… Op die manier wordt vaak een vals gevoel van “nabijheid” gecreëerd. We denken dicht bij de ander te zijn maar staan meer dan ooit ver af van persoonlijk/intiem contact.

Wanneer   Do 17/05/2018 om 20.15 uur (lees meer)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)