Hoofdmenu

!volzet! Fondsenwerving

met Ilja Decoster
 

Als non-profits doen we maatschappelijk zinvol werk, maar daar hebben we geld voor nodig. Een goede fondsenwerving is dan ook cruciaal, maar gemakkelijk zeker niet. Hoe pakken we fondsenwerving best aan? Hoe brengen we het verhaal van onze organisatie aan potentiële schenkers? Hoe en waar vinden we die schenkers en hoe bouwen we er relaties mee op? Of jouw organisatie nu groot of klein is, al lang bestaat of pas is opgericht, ... de basisprincipes van fondsenwerving zijn dezelfde.
Tijdens deze sessie zet fondsenwervingadviseur Ilja De Coster voor jou enkele basisconcepten in fondsenwerving op en rij. Maar hij luistert vooral naar jouw vragen en zoekt voor jou de antwoorden die jouw organisatie echt vooruit helpen.

Ilja De Coster, MInstF(Cert), is Senior Consultant Fondsenwerving. Reeds 15 jaar ondersteunt hij diverse grote en kleine organisaties en is een regelmatig gevraagde spreker in binnen- en buitenland.
Hij is o.a. ondervoorzitter van de Fundraisers Alliance Belgium en organisator van Fundraising Day. Als politiek wetenschapper startte hij zijn carrière in de non-profitsector 20 jaar geleden als vrijwilliger in Internationaal Jongerenwerk. Ilja De Coster is Full Certificated Member van het British Institute of Fundraising, daarmee de eerste in de Benelux met een Europees erkend fondsenwervingcertificaat. Voor Ilja De Coster is consulting voor civil society organisaties en fondsenwerving in geen geval gewoon een job – het is een passie en een politiek engagement
voor een democratische samenleving.

Meer info over de locatie: Danspunt
 

Datum:
dinsdag, 19 november, 2013
Wanneer:
van 19.30 tot 22.30 uur
Locatie:
Danspunt
Straat:
Abrahamstraat
Huisnummer:
13
Postcode:
9000
Gemeente:
Gent
Land:
België
Prijs:
10 euro
Prijs leden:
gratis
Contactgegevens:

Danspunt vzw T. 09 269 45 30 - Inschrijven en betalen voor 11 november 2013 via inschrijven@danspunt.be - Code: V13/23

Discipline:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×